Xtreme FPS Romania


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

F.B.I - Regulament intern.

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 F.B.I - Regulament intern. la data de Lun Ian 09, 2017 9:20 pm

TomMy

avatar
Owner
Owner


Federal Bureau of Investigations este un departament cu pozitionarea HQ-ului la periferia orasului Los Santos, in satul Dillimore. Aceasta se ocupa cu suspectii care au wanted mare si cu cei care fac trafic de droguri.

Federal Bureau Of Investigations sta la baza motto-ului "Fidelitate, curaj si integritate!"


Reguli interne generale

1. Sunteti obligati sa respectati Regulamentul Serverului, Regulamentul Politiei cat si celelalte reguli impuse de lider respectiv co-lider.
2. Nu reclamati un coleg din Police Departament sau orice alt departament (F.B.I, National Guard) pe forum, in schimb puteti trimite un PM liderului sau contactati-l in joc pentru a remedia problema.
3. In lipsa liderului sunteti obligati sa ascultati sublider factiuni. Daca nici sublideru nu este online, sunteti obligati sa ascultati de membrii cu rank-ul cel mai mare.
4. Sunteti obligati sa ascultati intotdeauna de cei cu rank superior. Cei care incalca aceasta regula vor fi sanctionati dupa caz ajungand chiar si la demitere.
5. Pentru nelamuriri / probleme sau propuneri sunteti obligati sa anuntati liderul sau co-lideru factiuni.
6. Este strict interzis sa cereti rank, abaterea de la aceasta regula poate duce chiar la retrogradare sau faction warn in functie de caz.
7. Este strict interzisa folosirea comenzilor in scopuri personale sau pentru distractie. Abaterea de la aceasta regula se pedepseste ca atare in functie de gravitate. Sanctiuniile sunt foarte dure si se poate primii uninvite cu FPunish.
8. In functie de gravitatea faptei, liderul sau subliderul isi rezerva dreptul de a sanctiona un membru cu rank down, avertisment verbal, avertisment(e) ( FW ), demitere (cu sau fara FP - in cazuri grave se va aplica full FP chiar daca membrul are cel putin 2 saptamani in factiune) pentru incalcarea regulilor scrise si nescrise.
9. O dovada este valabila 48H (2 zile). O reclamatie nu este valabila daca dovada este mai veche de 48H (2 zile).
10. Persoanele inactive de 3 zile (72H) care nu si-au facut cerere de inactivitate sau nu au anuntat liderul vor fi demisi cu / fara FPunish daca / nu are zilele necesare!
11. Este interzis sa permiteti unei alte persoane in afara de dumneavoastra sa se logheze pe cont. De asemenea, nu aveti voie sa puneti pe altcineva sa va faca raportul. Pedeapsa pentru aceste fapte este demiterea.

Reguli referitoare la comportament si limbaj

1. Respecta colegii din departamente si restul jucatorilor de pe server.
2. Nu va certati pe [/d] sau [/r]. Acest lucru va avea repercusiuni grave.
3. Acest departament este unul cat se poate de serios, nu toleram membrii cu glume proaste, comportament neadecvat sau limbaj indecent.
4. Nu aveti voie sa favorizati / faceti discriminari intre jucatori, indiferent ca va este prieten sau dusman.
5. Nu aveti voie sa abuzati de comenzi sau sa faceti Deathmatch aiurea. Abaterea de la aceasta regula duce la demitere cu FPunish.
6. Se vor acorda sanctiuni grave pentru generalizari negative la adresa altui departament. Departamentele trebuie sa fie unite. Cei care cauta cearta nu merita sa ramana in acestea.
7. Este strict interzis free-chat / spam-ul pe chat-ul [/d] abaterea de la aceasta regula duce la Faction Warn respectiv demitere in functie de gravitate.
8. Chat-ul [/d] este utilizat pentru a cere informatii / ajutor, pentru a raporta incidente / evenimente sau pentru a anunta atunci cand aveti un suspect la dumneavoastra.

Reguli referitoare la sedinte.

1. Cine intarzie la sedinta   va veni in HQ, fara a face galagie pe chat sau pe [/r].
2. In timpul sedintelor sunteti obligati sa opri telefoanele si sa ascultati de Lider, Sublider sau antrenor pana cand acesta va va da voie sa vorbiti.
3. Daca intarziati la  sedinta, puteti veni in primele 15 minute, fiind sanctionati cu un Avertisment Verbal. Daca intarziati mai multe de 15 minute, sanctiunea este Faction Warn si sunteti exclusi din sedinta si nu primiti nici salariu nici rank-up.
4. Cine vorbește neintrebat la sedinta va fi sanctionat cu Avertisment Verbal la prima abatere, urmand ca la cea de a doua sa fie exclus de la activitate si sa primeasca Faction Warn.
5. Sedintele se vor desfasura saptamanal. Ora si data in care se va efectua sedinta se va anunta pe forum si  pe server de catre liderul sau coliderul factiunii,
6. Aveti voie sa faceti 2 invoirii la sedinta pe luna. Cine incalca aceasta regula primeste sanctiunea corespunzatoare.
7. Neprezentarea la sedinta (fara invoire) se sanctioneaza cu uninvite la rank 1 si faction warn la rank 2 +.

(!) NOTA: Cei ce au cereri de inactivitate, nu sunt obligati sa faca raportul de activitate. Daca sedinta pica in perioada cand ei au inactivitate, acestia sunt scutiti de sedinta.


Exceptii:
- daca un player are wanted pe motiv Runner / Robbery / si se afla in fata unui HQ de politie (ex.: Se afla in fata la LSPD), un membru din LSPD /NG/FBI are voie sa il omore.
- daca va ataca un player ce are wanted pentru Runner / Robbery /aveti voie sa il omorati.

Pentru membrii din F.B.I

1. Respectati rank-ul pe care il detineti.
2. Membrii F.B.I pot merge oricand dupa orice tip de wanted si pot confisca droguri.
3. Membrii F.B.I nu pot confisca permise sau sa acorde amenzi.

Vezi profilul utilizatorului http://www.nu-am.ro

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum