Xtreme FPS Romania


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Regulament Hitman Agency

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Regulament Hitman Agency la data de Mier Ian 18, 2017 10:51 pm

Diversq

avatar
Scripter
Scripter
Ce este si cu ce ocupa Hitman Agency?

- Hitman Agency este cea mai mare Agenție de asasini. Ea se ocupă cu rezolvarea contractelor într-un mod cât mai silențios și cât mai rapid.

Reguli generale

- membrii factiunii trebuie să respecte regulamentul general al serverului. incălcarea unei reguli din regulamentul serverului poate fi sanctionata cu FW/uninvite, pe lângă sanctiunile prevazute de regulamentul serverului.
- limbajul vulgar / insultele se sanctioneaza cu avertisment verbal (AV), faction warn (FW), sau uninvite, în functie de situație.


exemple:

- spam-ul pe chatul /f este sanctionat in functie de gravitate, cu amendă, AV sau FW.
- pentru limbaj vulgar / insulte la adresa altor jucători, membrii riscă FW sau uninvite.
- pentru comportament agresiv, cum ar fi "mars ma", membrii riscă avertisment verbal / FW, in functie de gravitate.
- înjuriile si jignirile grave se sanctionează cu FW. Injuriile grave repetate sunt sanctionate direct cu uninvite.
- jignirile ușoare ('n00b-ul drq', 'mars', 'esti prost/destept/fraier') se vor sanctiona cu AV sau FW, în functie de gravitate.
- limbajul vulgar asupra liderului/coliderului si a membrilor se sanctionează aspru, în functie de decizia luată de lider.

- trebuie să respectati liderul & subliderul si să faceti ce vi se spune, în caz contrar riscati sanctiuni.
- deathmatch-ul (DM) aiurea este sancționat cu FW sau uninvite, în functie de gravitate si de abateri.
- DM-ul în masă (cu sniper) va fi sancționat de admini cu 50FP si ban câteva zile.
- Liderul trebuie să ia decizia cea mai corectă in funcție de situație.


Reguli activitate

- membrii care nu se loghează pe server timp de 3 zile si nu au o cerere de inactivitate primesc uninvite.
- membrii care detin rank 1 nu pot depunde o cerere de inactivitate.
- nepostarea raportului de activitate se sancționează cu uninvite indiferent de rank-ul pe care il detineti.
- neprezentarea la o sedintă sau antrenament fără a posta o cerere de învoire este sancționata cu FW.


Skinuri

- membrii facțiunii sunt obligați să poarte skin-urile factiuni in functie de rank.
- daca un membru e atenționat ca are un skin greșit si nu dorește să îl schimbe, acesta va fi sancționat cu FW.
- doar fetele pot folosi skin-ul de fata al facțiunii.

Reclamații facțiuni

- liderul poate respinge reclamațiile care nu respectă modelul sau conțin jigniri, dar playerul care a facut reclamația are dreptul să o refacă. reclamațiile ce conțin jigniri vor fi sancționate cu ban 1-7 zile pe forum de către admini.
- subliderul unei facțiuni are dreptul de a răspunde la reclamații, cu acordul liderul, dar in căzul unor greșeli în reclamații, liderul va fi sancționat, nu subliderul.
- playerii care fac reclamație nu au dreptul de a face o altă postare pentru aceasi reclamatie. postările făcute aiurea în topicul cu reclamații sunt sancționate cu ban 1-7 zile pe forum sau reclamatii sterse si 10 la suta warn pe forum.
liderii au dreptul de a respinge o reclamație dacă playerul care a postat reclamația postează aiurea în topic.


Comenzile factiunii

- /f - Este chatul facțiunii.
-/portable - Iti iei un contract sau arme.
-/hundercover - Te pui undercover,pentru a scoate underoveru mai tastati odata /undercover
-/maskon - Puneti o maska pe fatza
-/maskoff - Scoateti maska de pe fatza
- /find [ID] - Iti da posibilitatea de a urmări un player prin checkpoint.


Alte reguli

- pentru fiecare contract efectuat sunteți obligați sa faceți screenshot, ca în cazul unei eventuale plângeri să nu fiți considerați DM-iști și sancționați ca atare.Cine nu respectă această regulă nu i se va lua în considerare raportul de activitate.
- este interzis să rămâneți AFK cu /hundercover ON mai mult timp (cel mult 30 secunde). Cei ce vor fii prinși, vor fii sancționați cu Faction Warn.
- cine își descoperă identitatea când este /hundercover ON este pedepsit cu Faction Warn. Aveti obligatia de a avea /turn off atunci cand rezolvati contracte.
- membrii care sunt prinși în HQ PoliceDepartment cu /hundercover ON sunt pedepsiți cu Faction Warn.
- nu aveți voie să țineți un contract dacă sunteți la Jail sau AFK. Abaterea de la această regula se pedepsește cu amendă.
- armele din factiune se vor folosi doar la contracte daca un membru mai este prins ca executa playeri cu armele de la factiune si in joaca poate fi sanctionat cu FW/Uninvite in functie de abuz. Playerii ce stau cu armele la vedere in locuri publice vor fi sanctionati cu Faction Warn.
- atunci când închizi telefonul (/turn off) sau îți ascunzi identitatea (/hundercover) pentru a rezolva un contract trebuie să te asiguri că nu mai este nimeni pe lângă tine. De preferat este să activezi /hundercover în HQ, în momentul în care ești în elicopter (în aer), sau în locuri nepopulate, pentru a fi sigur că nu îți vede nimeni identitatea. Abaterea de la această regulă poate fi sancționată cu Faction Warn.
- membrii Hitman Agency au voie sa detina orice job inclusiv cele ilegale(Arms Dealer, Drug Dealer) dar si droguri/materiale.
- comanda /hundercover este folosită doar în timpul efectuării unui contract. Nu aveți voie să abuzați de /hundercover, veți fii sanctionati cu FW.
- cine nu are /hundercover ON în timpul efectuării unui contract este pedepsit cu Faction Warn.
- dacă în timp ce voi efectuați un contract, Poliția vă somează să vă predați, sunteți obligați să scoateți /undercover, să vă predați și să renunțați la contract [/portable]. Abaterea de la această regulă se pedepsește cu Faction Warn.
- nu aveți voie să vă anunțați victima că are contract. Deasemenea, nu aveti voie sa dati detalii despre contractul vostru unui jucator, doar membrilor din factiune(daca este necesar). Abaterea de la această regulă se pedepsește cu Faction Warn până la demiterea din Agenție.
- În cazul în care victima este în Jail, asteptați până ce iese sau în caz că este AFK da-ti /portable pentru a renunta la contract.
Nu aveți voie să efectuați contracte in Jail. Abaterea de la această regula se pedepsește cu Faction Warn.
- În cazul în care victima se află la event, așteptați până ce iese din încapere sau puteti folosi /Portable pentru a renunta la contract. Abaterea de la această regulă se pedepsește cu Faction Warn.
- contractele pe mafioți le puteti face oricând, chiar dacă este war.
- nu aveți voie să rezolvați contractele de la sol, decât în situațiile în care victima este într-o zonă fără clădiri, astfel încât să vă determine să rezolvați contractul de la sol. (situații foarte puține) Contractele se rezolvă doar cu elicoptere de tip sparrow/maverick pentru a fi cât mai silențioși, iar victima și ceilalți playeri să nu vă vadă.

- dacă un asasin întampina probleme in rezolvarea unui contract( ținta se află în locuri aglomerate; ținta se află într-o contiuna mișcare, etc.) îi poate cere ajutorul altui coleg asasin pentru a-l ademeni într-un loc mai retras sau pentru a-l face să stea pe loc. Dar toate aceste lucruri trebuie să se intample FOARTE RAR SI FOARTE DISCRET FARA CA TINTA SA AFLE CA ARE CONTRACT. Asasinul care oferă ajutor ii poate da /sms victimei sub diferite pretexte pentru a o face să se oprească sau poate merge la tinta pentru a o putea chema într-un loc mai retras. Se poate folosi orice metodă DISCRETA de catre asasin pentru a putea ajuta la rezolvarea contractului.
- dacă un asasin este descoperit de către tinta in momentul în care încearcă să rezolve contractul pe ea, el este obligat sa renunte la contractul actual folosind /Portable pentru a renunta la contract pentru a evita posibile sanctiuni.
- daca asasinul are martori oculari in momentul in care rezolva un contract(exeptie facand politistii, daca vine un politist la voi in momentul efectuarii contractului trebuie sa va predati) sau un anumit jucator il deranjeaza facand DM pe el, injurandu-l, etc., el are tot dreptul sa il/ii asasineze pe respectivul/respectivii cat mai repede cu orice tip de arma apoi sa dispara de la locul crimei imediat.
- refuzarea plăților amenzilor se va sanctiona cu FW.
- rezolvarea contractelor sub limita permisa se pedepseste cu Faction Warn.

>Sniper - Este folosit de la distanțe mari pentru ca victima să nu vă vadă. Nu aveți voie să ucideti victima de la distante mici cu Sniper.
>Cuțit - Aveți voie să îl folosiți doar în interiorul unei INCAPERI (HQ/casă). Trebuie să vă asigurați că toți jucătorii inclusiv tinta sunt AFK inainte să rezolvați contractul.Nu se fac contracte cu knife afară.
>Silenced Pistol - Folosit doar pentru antrenamente.


Situații non-silent

Hitman Agency este singura facțiune a serverului care acționează într-un mod silențios, fără ca victimele să afle de cine au fost ucise, tocmai de aceea fiecare greșeală este considerată non-silent și sancționată!* Contractelor de la sol cu motoare sau mașini. Contractele de la sol sunt considerate non-silent deoarece șansele sunt foarte mari să fiți văzuți de alți playeri sau chiar descoperiți prin comanda /find. Chiar și în cazul în care nu sunteți descoperiți, este non-silent să vă vadă playerii skinul în momentul rezolvării contractelor.
* Uciderea unei victime cu knife într-o încăpere, fără ca aceasta să fie afk, respectiv să apară clepsidra.
* Rezolvarea unui contract cu knife fără ca victima să se afle într-o încăpere.
* Uciderea unei victime cu martori. (2 playeri vorbesc pe chat în locul în care se află victima).
* Scoaterea accesoriilor (hat / glasses) în momentul rezolvării contractelor. (Accesoriile trebuie scoase înainte de a pleca în rezolvarea contractelor.)
* Uciderea inutilă a altor playeri în încercarea de a ucide victima pe care este pus un contract.
* Activarea /undercover și închiderea telefonului (/turn off) în momentul rezolvării contractului. (Comenzile /hundercover si /turn off trebuie tastate în HQ-ul facțiunii, înainte de a pleca în rezolvarea contractelor).
* Rezolvarea contractelor cu martori. (Nu aveți voie să rezolvați contracte cu cineva lângă voi în heli. Dacă un player reușește să intre forțat în heli cu g, foloșiți comanda /eject id).

Vezi profilul utilizatorului http://rpg-fps.forumgratuit.ro

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum