Xtreme FPS Romania


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Yakuza Family - Staff.

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Yakuza Family - Staff. la data de Vin Ian 13, 2017 3:36 pm

TomMy

avatar
Owner
Owner
In acest topic liderul va actualiza frecvent membrii ce indeplinesc o anumita functie in cadrul factiunii.


Liderul:
Co-liderii:
Testerii:
Responsabilii:

(!) Testerii / responsabilii sunt membrii de rank 2 sau mai mare si au fost alesi de lider pentru a-l ajuta in sustinerea testelor cu jucatorii acceptati sau pentru a-l ajuta in buna organizare a factiunii.Informatii privind activitatea testerilor:

Testerii sunt obligati sa sustina testul intocmai cum l-au primit de la lider, fiind obligat sa adreseze acele intrebari. Testerii nu au voie sa puna intrebari suplimentare, toti membrii trebuie sa fie testati la fel, cu acelasi grad de severitate.

Testerii ce se folosesc de functie pentru a onora diverse beneficii altor jucatori (ajutor la test, sarirea peste unele intrebari etc.) vor fi sanctionati cu rank down si pierderea functiei.

Testerii sunt nevoiti sa posteze in topicul de pe forum de fiecare data cand au dat un test si trebuie sa pastreze dovezile testului timp de 24 de ore.

Informatii privind activitatea responsabililor:

Responsabilii sunt membrii alesi de catre lider pentru a-si coordona colegii in timpul war-urilor, dar pot acorda si amenzi (atat in timpul cat si inafara war-urilor) colegilor ce incalca regulamentul daca au permisiunea liderului.

Responsabilii ce se folosesc de functie pentru a onora diverse privilegii altor membrii (lipsa sanctionarii, omiterea unei sanctiuni etc.) vor fi sanctionati cu rank down si pierderea functiei.

Responsabilii sunt nevoiti sa posteze in topicul de pe forum de fiecare data cand au dat o amenda dupa modelul impus.


Vezi profilul utilizatorului http://www.nu-am.ro

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum