Xtreme FPS Romania


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

News Reporters - Cereri interviuri.

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 News Reporters - Cereri interviuri. la data de Sam Ian 14, 2017 3:14 pm

TomMy

avatar
Owner
Owner

(!) Aici puteți face o cerere pentru un interviu și vă puteți informa cu câteva informații (!)

- In timpul saptamanii, de luni pana vineri, nu se poate acorda live dupa ora 00:00. Se poate acorda /live doar dupa ora 9:00 (dimineata) pana la ora 00:00. Cei care folosesc /live dupa 00:00 si inainte de ora 9:00 vor fi sanctionati cu FW sau chiar uninvite.
- In weekend, sambata si duminica, se poate acorda /live pana la ora 1:00 si dupa ora 9:00. Cei care acorda live dupa ora 1:00 si inainte de ora 9:00 vor fi sanctionati cu FW sau chiar uninvite.Preţuri live:

Live simplu:
Nivel 2-5: 100.000$
Nivel 6-20: 200.000$
Nivel 21+: 300.000$


Folosiţi următorul model pentru a plasa cererea:

Nick:
Level:
Alte precizări:
Intervalul de timp în care sunteţi online:


(!) Dupa ce ati postat o cerere, un membru reporter va accepta cererea (!)[ATENTIE] Reporterii nu sunt obligati sa va accepte cererea [ATENTIE]


[!] Cererile de pe forum se accepta conform urmatorului model: Dai cu mine la ora xx:xx, pe data de ww:zz:qqqq, vom folosi modelul y. [!](!) Daca intervievatul nu raspunde sau este offline pana la xx:00 la mesajele / apelurile reporterului, acesta poate anula interviul respectiv si sa accepte alta cerere live. *xx reprezinta urmatorul lucru. De exemplu, daca eu am cerere live la 12:05, eu la cel mult 12:00, trebuie sa raspund la apelurile reporterului sau voi pierde programarea interviului. Reporterul trebuie sa detina dovada (filmare in caz ca este offline sau nu raspunde sau imagini doar daca este online si nu raspunde la mesaje) ca intervievatul nu raspunde sau este offline in caz de reclamatie, dovada trebuie tinuta, din momentul respectiv, cel putin 24 de ore, altfel sanctiunea consta in Avertisment Verbal (AV).

Vezi profilul utilizatorului http://www.nu-am.ro

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum